Українські воїни показали, як знищили окупантів, котрі намагалися захопити будівлю в одному із сіл

Солдати противника були знищені, а ті, хто вижив, взяті в полон

Українські воїни продовжують нищити російських загарбників. Про це повідомляється на офіційній сторінці К2 54 ОМБр у соціальній мережі Facebook.

Наші захисники помітили, як загін окупантів намагався захопити двоповерхову будівлю в одному із населених пунктів.

"Але розвідники групи К2 саме проводили аеророзвідку в цьому районі, а зброя була напоготові", - повідомляє К2 54 ОМБр.

Повідомляється, що солдати противника були знищені, а ті, хто вижив, взяті в полон.


Увага! Відео 18

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що російські окупанти скинули потужну бомбу на лікарню в Маріуполі. На "Азовсталь" скидають тритонні бомби. Повідомляється, що під завалами можуть бути кілька сотень громадян. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Румунії заявили, що здобудуть перші обсяги газу вже цього року: що відомо. Румунія планує видобувати газ із шельфу Чорного моря. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Кулеба повідомив, як вирішуватиметься кінець війни з росією. Кулеба заявив, що кінець війни вирішуватиметься на полі бою. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що СБУ дізналася про страшні плани окупантів щодо Маріуполя: подробиці. СБУ перехопила розмову окупантів про Маріуполь. У відомстві зазначають, що аудіоперехоплення вкотре підтверджує те, що справжня мета окупантів – це стерти нашу країну з лиця Землі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.