Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни показали, як за допомогою ЗРК "Оса" збивали ворожий літальний апарат (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни показали, як за допомогою ЗРК "Оса" збивали ворожий літальний апарат (ВІДЕО)

Ворожий БПЛА був збитий у небі над Запорізькою областю

5 травня 2022, 11:31
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни збили черговий ворожий літальний апарат. Про це повідомляють Сухопутні війська Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни показали, як за допомогою ЗРК "Оса" збивали ворожий літальний апарат (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, захисники України в Запорізькій області знищили безпілотний ворожий літальний апарат оперативно-тактичного рівня ("Орлан-10").

"Українські захисники у Запорізькій області знищили розвідувальний безпілотник "Орлан-10" за допомогою зенітно-ракетного комплексу "Оса"", — повідомляють Сухопутні війська ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші воїни опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що НКЦПФР посилила заходи боротьби з порушниками на фондовому ринку. НКЦПФР реагуватиме на порушення законодавства учасниками ринків капіталів під час війни. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що військовий експерт сказав, про яку "перемогу" в Україні оголосить Путін 9 травня. Жданов сумнівається, що Путін готовий розпочати загальну мобілізацію до РФ. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що боротьба з інфляцією: Федрезерв США рекордно за 22 роки підвищив облікову ставку. Підвищення ключової облікової ставки обумовлено боротьбою з інфляцією. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Анатолія Шарія затримано в Іспанії: подробиці. Проросійського блогера Шарія затримано за кордоном. Шарій підозрюється у злочинах, передбачених статтею 111 та статтею 161 Кримінального кодексу України. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини