Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни почали опановувати техніку партнерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни почали опановувати техніку партнерів

Нас чекають надзвичайно складні тижні - Рєзніков

13 травня 2022, 13:41
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Рєзніков розповів про те, що українські військові вже навчаються використати техніку наших партнерів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни почали опановувати техніку партнерів

Міністр оборони України Олексій Резніков - фото з відкритих джерел

Олексій Резніков зазначає, що на нас чекають надзвичайно складні тижні, а скільки їх буде – точно ніхто не скаже.

"У цей період ми триматимемо оборону переважно власними силами проти розлюченого від люті агресора", — Резніков.

Також міністр оборони повідомив, що понад 1,5 тис. українських воїнів вже навчаються або найближчими днями почнуть опановувати техніку наших партнерів, щоб потім повернутися як інструктори. Хтось, як артилеристи, одразу підуть у бій.

" Поки важке іноземне озброєння врівноважить сили та забезпечить злам на користь України, мине час. Зараз присутність точкова, це треба розуміти", — Олексій Резніков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський знову заявив , що готовий до переговорів із Путіним, але назвав умову. Питання переговорів із РФ ускладнюється щодня.

Читайте також про те, що у Путіна знову лякають ядерною зброєю : яка ймовірність його застосування – навіщо такі загрози. Першими, хто не допустить застосування Путіним ядерної зброї, стануть російські еліти, які добре розуміють, чим це закінчиться особисто для них.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Україна домовляється про евакуацію тяжко поранених захисників з "Азовсталі": що відомо. Наразі немає переговорів про обмін 500 чи 600 осіб, про що повідомляють деякі ЗМІ, каже Верещук.

Також "Коментарі" повідомляли, що Сергій Ребров достроково привів команду до перемоги в чемпіонаті ОАЕ. Команда "Аль-Айн" з розгромним рахунком — 5:0 виграла у "Аль-Джазіри".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини