Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни на передовій влаштували "парад" на трофейних російських танках (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни на передовій влаштували "парад" на трофейних російських танках (ФОТО)

Українські воїни битимуть окупантів їхньою ж технікою

10 травня 2022, 14:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Автопарк 93-й Омбр Холодний Яр поповнився трофейною ворожою технікою. Про це повідомляється на офіційній сторінці бригади у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни на передовій влаштували "парад" на трофейних російських танках (ФОТО)

ЗСУ

Українські воїни продовжують героїчно наближати наш День Перемоги, проте тепер їм в цьому допомагатиме російська техніка.

"День Перемоги відзначатимемо в майбутньому. Його дата ще не визначена, але обов'язково буде. Ми докладаємо до цього максимум зусиль. А поки що – влаштовуємо військовий "парад" на трофейних російських танках по передньому краю", — зазначають у 93-му ОМБр Холодний Яр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформує про те, що Друга світова війна виявилася незавершеною: чому сьогодні протистоїть Україна. Помилка цивілізованого світу 2014-го тепер призвела до повномасштабної війни. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також про те, що на Банковій відреагували на брехню Путіна під час параду. У ВП назвали заяви Путіна болючими імперськими амбіціями. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що війна в Україні: у чому важливість Криму для вторгнення РФ – чи є сенс в ударі Кримським мостом. За час анексії Росія перетворила Крим на величезну військову базу, з якою сьогодні активно веде наступ на південь України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що звернення Зеленського з Хрещатика: про що говорив президент – у чому спробував переконати українців. Глава української держави вкотре розвінчав міф російської пропаганди про "нацистів", з якими воюють росіяни. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини