Головна Новини Оборона 2022 Українські воїни майстерно знищили ворожу бронетехніку разом із боєкомплектом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські воїни майстерно знищили ворожу бронетехніку разом із боєкомплектом (ВІДЕО)

Армія Росії продовжує втрачати свою техніку і живу силу у війні проти України

25 травня 2022, 13:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують знищувати живу силу та техніку армії окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці 28 окрема механізована бригада імені Лицарів Зимового Походу у соціальній мережі Facebook.

Українські воїни майстерно знищили ворожу бронетехніку разом із боєкомплектом (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни показали на відео результати своєї роботи. Артилеристи влучним пострілом вразили ворожу бронетехніку на півдні нашої країни.

"Арта 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу знищує БМП-3 окупантів з повним боєкомплектом десь на Півдні України", — повідомляє прес-служба бригади.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що звільнення Криму та інших територій: коли прогноз президента почне втілюватись у життя. Успіх у звільненні всієї території України від російських загарбників багато в чому залежить від рішучості Заходу.

Читайте також про те, що розширення НАТО – під питанням: чого насправді досягає Туреччина – як питання можуть закрити США. Туреччина виставляє цінник за свою згоду, не противиться членству Швеції та Фінляндії в НАТО.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що росіяни досі не можуть повірити у знищення чергового генерал-майора російських нацистів. У небі над Україною було збито і загинув генерал-майор військово-повітряних сил Росії у відставці Канамат Боташев.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Польща стала другим домом для багатьох українців: як війна в Україні змінить економіку країни. Багато українців, які виїхали в Польщу через війну, можуть залишитися в країні назавжди — у цьому є як плюс, так і мінус для польської економіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини