Головна Новини Оборона 2022 Українські військові знищили унікальний російський гелікоптер (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили унікальний російський гелікоптер (ФОТО)

Українські воїни дають гідну відсіч окупантам

30 травня 2022, 16:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують приземлювати літальні апарати окупантів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

Українські військові знищили унікальний російський гелікоптер (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, у небі над Україною нашими воїнами був збитий рідкісний російський вертоліт.

" Українські військові завалили унікальний Мі-35МС з автоматом перекосу, як у ударного Мі-28", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Для довідки: як пише УНІАН, Мі-35МС (модифікація Мі-35М) є вертольотом зв'язку та управління, призначений для VIP-перевезень. Розроблено для російського військового командування.

Також було опубліковано фотографії знищеної техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на Луганщині загинув іноземний журналіст: що відомо про обстріл транспорту. Авто з волонтерами обстріляли на Луганщині: є загиблий. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що на окуповану Херсонщину насувається голод : росіяни активно вивозять усе їстівне. Найбільше беззахисними виявилися постояльці Каховського геріатричного пансіонату — вони потребують допомоги та підтримки. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що кількість загиблих маріупольців може бути в рази більшою, — мер міста. У Маріуполі створюють нові братські могили для загиблих цивільних. Докладно про це читайте на нашому веб-сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що справжнє пекло на землі – по всьому Сєверодонецьку стійкий трупний запах: що відбувається у місті. У Сєвєродонецьку дуже складна ситуація – росіяни просуваються до міста. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини