Головна Новини Оборона 2022 Українські військові знищили ще 15 повітряних цілей окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили ще 15 повітряних цілей окупантів

У небі над Україною було збито 4 крилаті ракети

18 травня 2022, 11:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Російська армія продовжує втрачати свої літальні апарати у війні проти України. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські військові знищили ще 15 повітряних цілей окупантів

ППО. фото з відкритих джерел

Як розповіли наші військові, за попередню добу (17 травня) їм вдалося знищити понад десять літальних апаратів противника (10 апаратів вразила протиповітряна оборона Сухопутних військ і ще один був знищений зенітними ракетними підрозділами ЗС ЗСУ). Усі вони були безпілотниками оперативно-тактичного рівня.

Крім того, вчора в небі над Україною було збито чотири крилаті ракети, якими противник атакував нашу територію.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що   переслідування мера Буріни : може виявитися вигідним нардепу від "Слуги народу", — ЗМІ. З перших днів на посаді Віктор Ладуха почав наводити лад із землею в громаді. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Олена Зеленська поговорила з першою леді Ізраїлю: про що домовилися. Ізраїль допоможе у створенні національної програми психологічної допомоги. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що війна переходить у затяжну фазу : Рєзніков розповів про плани окупантів. Україна хоче перемогти ворога, звільнити території у найкоротші терміни.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія задовго до війни готувалася вивозити українців на свою територію: Денисова розповіла про докази. ООН та Червоний Хрест не можуть зв'язатися з українцями, яких примусово вивезли з України.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини