Українські військові знищили російську батарею ЗРК "Бук" (ВІДЕО)

Батарея була знищена разом із обслугою

Українські артилеристи завдали чергового удару по позиціях супротивника. Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, артилеристи ДШВ ЗСУ спільно з іншими підрозділами ЗС України знищили батарею російського зенітно-ракетного комплексу "Бук".

" Дуже гарно горять ЗРК ворогів. Видовище, на яке можна дивитися вічно", - зазначили у Командуванні ДШВ ЗСУ.

За даними наших військових, батарею було знищено разом з обслугою.

Також Командування десантно-штурмових військ опублікувало відео з місця подій.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Путін знайшов нову причину війни в Україні - звинувачує Захід. Президент РФ хотів достукатися до Заходу, але не почув відповіді на свої заклики та вирішив розпочати війну проти України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Міноборони повідомили про новий наказ захисникам Маріуполя . Глава оборонного відомства України розповів про подробиці. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав, що "Це внутрішня пропаганда": Маляр прокоментувала намір Держдуми заблокувати обмін бійців "Азова". Переговорний процес триває, і сама операція з порятунку також триває – Маляр. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що мінус мільйон доларів: українські морпіхи майстерно знищили ворожу бронетехніку (ВІДЕО). Бійці ЗСУ дають гідну відсіч окупантам.