Головна Новини Оборона 2022 Українські військові знищили чергову групу окупантів та їхню техніку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові знищили чергову групу окупантів та їхню техніку (ФОТО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

12 квітня 2022, 13:03 comments2275
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують знищувати живу силу та техніку армії РФ. Про це повідомляється на офіційній сторінці Центру стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські військові знищили чергову групу окупантів та їхню техніку (ФОТО)

ЗСУ

Захисники України з 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" знищили чергову групу окупантів.

""Друга у світі" армія кричала, що "своїх не кидає". Перевірку на чесність росією знову не пройдено. 93-а ОМБр Холодний Яр допомагає окупантам закінчуватися", — пише СтратКом Збройних сил України.

Також було опубліковано фотографії з місця подій. На знімках видно розбиту техніку ворога та особисті речі загиблих військовослужбовців армії РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Путін озвучив ще одну мету "спецоперації" в Україні. Путін назвав війну проти України "шляхетною" та неминучою. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що земельне законодавство в період військового становища : чи можуть громадяни отримати ділянку в оренду. Чи можуть громадяни отримати у найм земельну ділянку під час війни. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що російські окупанти скинули невідому отруйну речовину на Маріуполь: що відомо про стан постраждалих. Російські окупанти продовжують убивати мирне населення у Маріуполі.

Також "Коментарі" інформували про те, що борона Маріуполя : Маляр пояснила, чому Міноборони не може відкрити доступ до деякої інформації. Маляр пояснила, чому надання у відкритий доступ інформації про оборонну ситуацію в Маріуполі неможливе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини