Головна Новини Оборона 2022 Українські військові розповіли про ситуацію на півдні країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові розповіли про ситуацію на півдні країни

Активних наступальних дій з метою просування ворога на захід не було

5 травня 2022, 14:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про ситуацію на півдні України станом на ранок 5 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Українські військові розповіли про ситуацію на півдні країни

ЗСУ

Так, за даними наших військових, на Миколаївському та Херсонському напрямку противник продовжує ведення бойових дій та інженерне облаштування зайнятих позицій.

"Активних наступальних дій з метою просування ворога на захід не було, але протягом ночі завдано ракетного удару по Кропивницькому, а Миколаїв вкотре накрило "Смерчем" опівночі", — ОК "Південь".

Наголошується, що постраждалих після ракетних ударів немає.

Водночас, наші ракетно-артилерійські підрозділи продовжують завдавати ударів по позиціях супротивника.

" Попередньо втрати противника складають 14 рашистів. Також знищено 2 системи залпового вогню "Град", самохідна гаубиця "Мста-С" та інша автомобільна техніка окупантів", — Оперативне командування "Південь".

На кордоні з Придністров'ям ситуація стабільна та контрольована.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на українські АЗС додатково спрямують понад 100 тисяч тонн бензину та дизпалива. У Мінекономіки вважають, що цей захід допоможе знизити дефіцит палива в Україні.

Читайте також про те, що затримання Шарія: що це означає — як події можуть розвиватися далі. Експерти розповіли, наскільки може затягнутися екстрадиція та чи зможе українська правова система "повернути" Шарія на Батьківщину.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ЗСУ пішли у контрнаступ за двома напрямками, – Залужний. Найзапекліші бої в цей час на Луганському напрямку — у районі Попасної, Кремінної та Торського.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Данилов все-таки має рацію : коли закінчиться війна в Україні — що може вплинути на ситуацію. Експерти зазначають, що українцям потрібно набратися терпіння, адже про кінець війни поки що говорити не доводиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини