Головна Новини Оборона 2022 Українські військові розповіли про нову підступну тактику окупантів на Луганщині: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові розповіли про нову підступну тактику окупантів на Луганщині: подробиці

Ворог в Луганській області використовує колаборантів

30 квітня 2022, 09:08 comments1451
Поділіться публікацією:

На Луганщині російські окупанти під час боротьби з українськими захисниками вдаються до підступної тактики. Як повідомляють "Коментарі", про це пише "ТСН" з посиланням на відомості бійців.

Українські військові розповіли про нову підступну тактику окупантів на Луганщині: подробиці

Окупанти - фото з відкритих джерел

Як зазначається у виданні, у Луганській області бої тривають біля Сєвєродонецька й Рубіжного. Ворог, не зважаючи на втрати, починає далі "сунути" й використовує дуже часто провокації.

За даними бійців, як пише "ТСН", окупанти абсолютно нічим не нехтують і видають свою техніку за техніку ЗСУ.

"Коли група (окупантів — ред.) виїжджала, було два танки з синіми і жовтими стрічками. У них підступна тактика, нічим не нехтують і використовують місцевих колаборантів, щоб показати тропи", — повідомили військові.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський розповів, що Україні пропонували віддати Запорізьку АЕС під контроль рф. Українська влада  відмовилась віддати Запорізьку АЕС під подальший  контроль російських загарбників і буде  чекати на те, коли її розблокують.

Також "Коментарі" писали, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти  поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз  його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік  увесь час був  людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають  у всьому  світі. 

Читайте на порталі "Коментарі": Кабмін прийняв рішення лишити ціни на газ для населення без змін. Денис Шмигаль повідомив, що населенню не будуть піднімати ціну на газ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини