Головна Новини Оборона 2022 Українські військові показали відео знищення двох вертольотів окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові показали відео знищення двох вертольотів окупантів

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

22 квітня 2022, 10:56 comments1342
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові показали відео знищення двох вертольотів окупантів

Мі-8. Фото з відкритих джерел

Захисники України знищили одразу кілька військових гелікоптерів противника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України у соціальній мережі Facebook.

Повідомляється, що вчора воїни-десантники разом із бойовими побратимами з морської піхоти знищили два російські вертольоти Мі-8.

"Підрозділом протиповітряної оборони 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України було знищено російський транспортно-бойовий вертоліт Мі-8 з ПЗРК Stinger", — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Згодом на місце падіння борту прилетів ще один Мі-8, намагаючись евакуювати екіпаж, що можливо вцілів. Однак він був знищений бійцями з підрозділу морської піхоти.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що випробування міжконтинентальної ракети в РФ: яку мету має Кремль. Експерти кажуть, що експериментальний пуск не означає, що в Росії можливе серійне виробництво ракет.

Читайте також про те, що противник зазнав великих втрат відразу на кількох напрямках: у Генштабі повідомили подробиці. На Ізюмському напрямку противник зосередив для ведення бойових дій одразу до 25-ти батальйонних тактичних груп.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Пентагоні розповіли , у чому Україна перевершує Росію на фронті. Україна збільшила кількість танків за допомогою європейських союзників.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що енергетична незалежність : у Раді розповіли, як збільшити видобуток газу в Україні. Андрій Герус розповів, як збільшити видобуток газу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини