Українські прикордонники накрили вогнем піхотинців РФ, які намагалися атакувати позиції ЗСУ

Українські прикордонники зустріли окупантів вогнем

Українські прикордонники прикрили своїх побратимів і знищили російських піхотинців, які хотіли раптово атакувати позиції ЗСУ біля Мар'янки, що на Донеччині. Як повідомляють "Коментарі", про це повідомила Державна прикордонна служба на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Учора ввечері бійці прикордонного підрозділу, що зараз боронить Україну в районі Мар’їнки, зірвали ворожу спробу прихованої атаки. Прикордонники виявили ворожу піхоту, яка приховано просувалася в напрямку позиції бійців Збройних Сил України. Військовослужбовці Держприкордонслужби гостинно пригостили загарбників вогнем з автоматичних гранатометів і кулеметів. Після цього ворог заліг – навічно", - йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Також прикордонники повідомили, що за час війни ворог атакував згаданий прикордонний пункт близько 40 разів - артилерією, мінометами, піхотою, танками і авіацією. Однак прикордонники разом із захисниками з інших складових Сил оборони України відважно тримають свої позиції й завдають противнику значних втрат.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Донбасі українські бійці накрили вогнем величезне скупчення техніки ворога і штаб кадирівців. на східних територіях України українські військові дають відсіч окупантам і чудово "ведуть вогонь у відповідь".

Також "Коментарі" писали, що на околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої - британська розвідка. Війська РФ і надалі утримують позиції на сході й заході від Києва, незважаючи на виведення деякої кількості підрозділів.