Головна Новини Оборона 2022 Українські партизани продовжують "кошмарити" тилові підрозділи ворога (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські партизани продовжують "кошмарити" тилові підрозділи ворога (ВІДЕО)

Наші воїни відібрали у окупантів їхні боєприпаси та зброю

23 березня 2022, 17:34 comments1091
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Захисники України продовжують тримати оборону та знищувати супротивника. Про це повідомляють на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські партизани продовжують "кошмарити" тилові підрозділи ворога (ВІДЕО)

ЗСУ

Українські воїни "демілітаризують" супротивника, а його зброя буде звернена проти нього.

"Національний опір у дії. Українські партизани продовжують "кошмарити" тилові підрозділи ворога. Боєприпаси та зброя стануть у нагоді для подальшої боротьби з російськими окупантами. Разом переможемо!", — повідомляють у Генеральному штабі Збройних сил.

Також у Генштабі опублікували відео з місця подій.

Увага! У відеоролику є ненормативна лексика.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що 105 літаків противника знищено в українському небі, за добу-шість бойових машин: подробиці з Офісу президента. Протягом доби збито 6 літаків супротивника, один гелікоптер, безпілотних летальних апаратів – 5 та 5 крилатих ракет – Олексій Арестович.

Також портал "Коментарі" писав про миротворців в Україні : чому це важливо – наскільки реальним є такий сценарій. Щодо миротворчої місії в Україні досі немає консенсусу серед західних країн – головним ініціатором виступає Польща.

Читайте також про польське питання: чи наважиться Путін здійснити напад на інші країни. Експерти висловилися щодо ймовірності відкритої російської агресії проти Польщі.

Також "Коментарі" інформували про те, що гарантії плюс 100-відсоткове відшкодування банківських депозитів на час війни: подробиці про новий законопроект. Документ передбачає гарантування вкладів фізичних осіб у повному обсязі – Данило Гетьманцев.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини