Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники знищили склад з боєприпасами та техніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники знищили склад з боєприпасами та техніку окупантів (ВІДЕО)

Артилеристи ДШВ ЗСУ в черговий раз продемонстрували свою майстерність

3 травня 2022, 14:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни знищили черговий склад боєприпасів ворога. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники знищили склад з боєприпасами та техніку окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, захисники України із бригади Десантно-штурмових військ знищили ворожу техніку та склад боєприпасів.

" На відео зафіксовано, як артилерійський підрозділ 81 окремої аеромобільної бригади ДШВ ЗС України знищує бронетранспортер та склад із боєприпасами російських окупантів. І вони палають добре!", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в ВП вважають , що незабаром росіяни спробують проголосити створення Таврійської губернії. Росія готується до нової анексії в Україні Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що людей "врятувало кладовище": Сергій Гайдай про обстріл села. У Попаснянському районі окупанти обстріляли селище. Сьогодні вдень російська артилерія відкрила вогонь по Врубівці. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що це шантаж: вартість перевалки зернових у портах Дунаю підскочила вчетверо – Вадим Денисенко. У травні вартість перевалки зернових на портах Дунаю може сягнути 20 євро за тонну. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що росіяни на полі бою будуть уражені : нардеп розповів про швидкий перелом у війні з росією. Західне озброєння та боєприпаси вже надходять – це може допомогти Україні піти у контрнаступ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини