Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники знищили паливозаправник та кілька танків окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники знищили паливозаправник та кілька танків окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ успішно проводить демілітаризацію противника

5 квітня 2022, 18:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляє Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники знищили паливозаправник та кілька танків окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Повідомляється, що нашим захисникам вдалося знищити кілька танків та паливозаправник російських військ.

"Сьогодні в одному з районів виконання завдань, мобільними протитанковими розрахунками 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України було знищено три танки та автомобільний паливозаправник підрозділу ЗС РФ.". — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Також десантники опублікували відео із поля бою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Укрпошта надає послуги на звільнених теренах: що розповіло керівництво. Укрпошта доставляє пенсії та платежі мешканцям понад 5 тисяч населених пунктів України. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що українські прикордонники вийшли на держкордон у Чернігівській області. Наразі наші воїни забезпечують охорону державного кордону. Докладно про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що українські десантники збили найновіший російський ударний вертоліт із ПТРК "Стугна". Наші воїни опублікували відео, яке демонструє майстерне знищення ворожого літального апарату.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що зрада та колаборанти: генпрокурор розповіла, скільки розслідується справ та кого підозрюють. Прокурори відкрили понад 600 виробництв за фактами зради та колабораціонізму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини