Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники збили ворожий Мі-24 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники збили ворожий Мі-24 (ВІДЕО)

Українські військові "приземлили" черговий літальний апарат супротивника

11 травня 2022, 11:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують знищувати ворожу живу силу та техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники збили ворожий Мі-24 (ВІДЕО)

ЗСУ

Як стало відомо, вчора (10 травня) в одному з районів виконання завдань підрозділ протиповітряної оборони 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ збили російський ударний вертоліт Мі-24. Ворожу техніку було вражено за допомогою ПЗРК "Stinger".

"На відео зафіксовано, як палає "Крокодил" окупантів. Слід зазначити, що це вже п'ятнадцятий російський гелікоптер, збитий саме підрозділами десантно-штурмових військ ЗС України за часи широкомасштабного вторгнення російських військ в Україну", — зазначає Командування ДШВ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   "Місяць" ціною 400 млн євро: у Німеччині заарештували яхту російського олігарха. Раніше судно належало Роману Абрамовичу. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що після обстрілу Сумщини у лісі розпочалася масштабна пожежа (ФОТО). Окупанти обстріляли 30 разів Білопільську громаду.

Сайт "Коментарі" писав про те, що помер перший Президент України Леонід Кравчук. Леонід Кравчук мав проблеми зі здоров'ям.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що українська енергетика воєнного часу: ризики, проблеми та шляхи їх вирішення. Фахівці енергетичної галузі проаналізували поточну ситуацію щодо розвитку енергетики в Україні, розповіли про енергобезпеку в умовах війни та ефективні способи вирішення нагальних проблем галузі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини