Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники збили крилату ракету у небі над Донецькою областю (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники збили крилату ракету у небі над Донецькою областю (ФОТО)

Воїни десантники збили вже шість крилатих ракет

4 травня 2022, 16:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни збили крилату ракету окупантів у небі над Донецькою областю. Про це повідомляє Командування десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Українські десантники збили крилату ракету у небі над Донецькою областю (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, вчора, 3 травня, у небі над Донецькою областю наші воїни десантники знищили крилату ракету армії Росії.

"Російська ракетна зброя була спрямована забрати життя багатьох мирних українців, однак була збита воїнами-десантниками", — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Також наголошується, що ця ракета стала вже шостою, яку вдалося знищити підрозділам протиповітряної оборони ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що чергового "Мінська" не буде: що означають заяви Зеленського – яким може бути світ. Війна у будь-якому разі має закінчитися переговорами Зеленського та Путіна. Докладніше про це читайте на нашому сайті.

Читайте також, що Подоляк жорстко відреагував на заяви Росії про ізраїльських найманців в Україні. В Офісі президента відреагували на заяви МЗС Росії про іноземних найманців. Докладно про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що лічильна палата планує увійти до складу Європейської палати аудиторів. Валерій Пацкан звернувся до членів Контактного комітету ЄС із проханням включити Рахункову палату до мережі кандидатів найвищих органів аудиту. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що може зробити агресор для наступу на Одеську області. Росія може спробувати висадити десант на Одещині. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини