Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники вщент розбили ворожу колону на Миколаївщині: окупанти відступили (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники вщент розбили ворожу колону на Миколаївщині: окупанти відступили (ВІДЕО)

ЗСУ в Миколаївській області знищили колону окупантів

25 березня 2022, 11:43 comments1252
Поділіться публікацією:

Після зустрічі з українськими десантниками в Миколаївській області від колони російських окупантів нічого не залишилося. Окупанти зазнали значних втрат і відступили. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ у Фейсбуці.

Українські десантники вщент розбили ворожу колону на Миколаївщині: окупанти відступили (ВІДЕО)

Знищена російська техніка - скриншот з відео

Завдяки блискучій контратаці українські військові змогли відтіснити окупантів з одного із сіл у Миколаївській області. Вдала операція буле проведена бригадою українських десантників за підтримки артилерійських підрозділів.

Саме в цьому селі окупанти організовували свій опорний пункт і навіть уже звели понтонну переправу. Але ЗСУ дотла спалили позиції окупантів. Уцілілі окупанти покинули техніку й відступили.

Як повідомляли раніше "Коментарі", під Києвом знищено опорний пункт росіян: багато спаленої техніки, десятки вбитих. В Київській області ЗСУ продовжуть демонструвати успіхи. Українські захисники звільнили Лук'янівку під Києвом, знищили опорний пункт окупантів, ліквідували 40 загарбників, інших шукають.

Також "Коментарі" писали, що у Київській області ЗСУ перейшли у контрнаступ. Українські захисники продовжують гідно тримати оборону на підступах до столиці України, не даючи жодного шансу окупантам просунутися вперед. На окремих ділянках Київської області ЗСУ перейшли у контрнаступ.

Читайте на порталі "Коментарі": усе більше військових РФ переходить воювати на бік України проти режиму Путіна. Розуміння наслідків війни в Україні приходить самим російським військовим, які все частіше приймають рішення перейти зі зброєю в руках на бік України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини