Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники влучним ударом знищили російську вантажівку з боєприпасами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники влучним ударом знищили російську вантажівку з боєприпасами (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

2 травня 2022, 15:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни вкотре продемонстрували свою військову майстерність та знищили ворожу техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські десантники влучним ударом знищили російську вантажівку з боєприпасами (ВІДЕО)

ЗСУ

Воїни-десантники одним влучним ударом знищили ворожий КамАЗ, який вони сховали між житловими будинками.

"Воїни 25 окремої повітряно-десантної Січеславської бригади ДШВ ЗС України знищили КАМАЗ окупантів разом із боєприпасами", — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

На підтвердження своїх слів захисники України опублікували відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що   окупант розповів , що росіяни роблять уночі з трупами своїх солдатів в Україні. Кремль намагається приховати величезні втрати російської армії на війні України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Кабінет міністрів виділив 10 банкам майже 1,5 млрд держгарантій. Гроші підуть на бізнес-кредитування. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що майже 900 катів українців у Київській області: правоохоронці встановили їхні дані. СБУ встановила дані росіян, які катували цивільних в окупації. Читайте про це докладніше у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що до чого готується росія : експерти розповіли, яка ймовірність окупації Молдови. Є припущення, що Москва ухвалила чітке рішення атакувати Молдову. Однак поки що точно не зрозуміло, як саме буде реалізований цей кремлівський план, якщо він дійсно розроблений і прийнятий до виконання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини