Головна Новини Оборона 2022 Українські десантники майстерно знищили танк окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські десантники майстерно знищили танк окупантів (ВІДЕО)

Воїни ДШВ вкотре продемонстрували свою майстерність

6 квітня 2022, 12:39 comments1120
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські воїни-десантники знищили чергову одиницю техніки окупантів. Відео з поля бою було опубліковано на офіційній сторінці Командування десантно-штурмових військ Збройних сил України в соціальній мережі Facebook.

Українські десантники майстерно знищили танк окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші захисники за допомогою ПТРК знищили танк ворога разом із його екіпажем.

"Розрахунком протитанкового ракетного комплексу "Стугна-П" 81 окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України знищено чергову бойову одиницю російської бронетанкової техніки разом з її екіпажем", — повідомляє Командування ДШВ ЗС України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на ООН сподіватися не варто: чому РФ не приберуть із Ради безпеки ООН — яка користь від такої організації. За останні 20 років в ООН так і не змогли знайти важелі, щоб припинити хоча б один військовий конфлікт на планеті. Докладніше про це ви можете прочитати у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що іноземні страховики оголосили російські порти "військовою зоною": що це означає. Європейські страхові компанії вважають порти РФ зоною з високим ризиком піратства та тероризму. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв, що уряд сформував пакет рішень, які мають підтримати український бізнес під час війни. Продовольча безпека під час війни: яке рішення вже ухвалив Кабмін – що за ним стоїть.

Також "Коментарі" інформували про те, що ЗСУ знищили контрольно-наглядовий пункт та техніку окупантів у Запорізькій області. Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини