Головна Новини Оборона 2022 Українські бійці влаштували паніку у таборі окупантів: вщент знищена піхота (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські бійці влаштували паніку у таборі окупантів: вщент знищена піхота (ВІДЕО)

Українські військові завдали потужного удару по піхоті окупантів

22 березня 2022, 11:58 comments1389
Поділіться публікацією:

Бійці полку "Азов", які захищають Маріуполь від російських загарбників, опублікували чергове відео, де знищується позиція російських окупантів. На цей раз українські військові ліквідували піхотинські позиції росіян. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву окремого загону спеціального призначення "АЗОВ – Маріуполь" у Телеграмі.

Українські бійці влаштували паніку у таборі окупантів: вщент знищена піхота (ВІДЕО)

Знищена російська техніка - фото з відкритих джерел

Бійці полку "Азов" опублікували відео, зняте з безпілотника, де видно момент знищення позицій окупантів. На відео можна побачити, що удару ніхто не очікував, а деякі окупанти навіть почали тікати. 

"Знищення піхоти противника полком "Азов", — йдеться в повідомленні під відео.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Подоляк розповів про підготовку зустрічі Зеленського та Путіна. Радник глави ОП вважає, що будь-які принципові рішення можуть бути прийняті лише на зустрічі президентів двох країн – РФ та України. Переговори президентів України та Росії є ключовими для відновлення миру. Така зустріч може відбутися у разі, якщо будуть напрацьовані допустимі компроміси для розмови тет-а-тет.

Також "Коментарі" писали, що в Генштабі розповіли, на скільки у окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства. Російські загарбники продовжують проводити агресивну пропагандистську роботу про необхідність прийняття участі у війні з Україною з особовим складом збройних сил республіки Білорусь.

Читайте на порталі "Коментарі": у МВС не виключають ймовірність вторгнення Білорусі до України: з Лукашенком ведуть роботу. Радник міністра зазначив, що Україна чекає на цей наступ і готова дати жорстку відсіч.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/polkazov/4263
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини