Головна Новини Оборона 2022 Українські "Байрактари" знищили окупантів на острові Зміїний (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські "Байрактари" знищили окупантів на острові Зміїний (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

3 травня 2022, 10:33
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни завдали удару по окупантам, які знаходилися на острові Зміїний. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські "Байрактари" знищили окупантів на острові Зміїний (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України за допомогою безпілотника "Байрактар" знищили техніку супротивника.

"До вашої уваги новий серіал від ВМС ЗС України. "Зміїний. Крапка неповернення рашиста". Від режисерів культового серіалу "Чорнобаївка"", — повідомляє Генштаб ЗСУ.

На опублікованих кадрах можна побачити знищення ворожої техніки як на острові Зміїний, так і біля нього.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що військовий експерт розповів , коли росія може припинити масований наступ на Донбасі. Битва за Донбас може вже закінчитись до 9 травня. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Генштабі показали, що роблять сечославські "боги війни" із ворогом на сході країни. 2 травня українські воїни відбили 12 ворожих атак на Донбасі. Докладніше про це ви можете прочитати у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що якісь настрої панують у Молдові та Придністров'ї. У Молдові не вірять, що на їхній території може початися війна. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли у ворога великі втрати – загарбники знімають із зберігання та перекидають в Україну техніку, – Генштаб ЗСУ. Ворог продовжує ведення повномасштабної збройної агресії проти України та наступальні дії у Східній операційній зоні. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини