Головна Новини Оборона 2022 Українські "Байрактари" продовжують знищувати техніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські "Байрактари" продовжують знищувати техніку окупантів (ВІДЕО)

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

10 березня 2022, 15:26 comments1733
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові показали ще одне відео із роботою БПЛА "Байрактар". Кадри знищення військової техніки окупанта було опубліковано на офіційній сторінці Генерального штабу ЗСУ у соціальній мережі Facebook.

Українські "Байрактари" продовжують знищувати техніку окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

На відео точний удар Bayraktar TB2 за ворожою технікою.

"Ювелірна робота екіпажу українських Байрактарів", — підписали свою посаду в Генштабі ЗСУ.

Для довідки: Байрактар ТБ2, розроблений у Туреччині, ударний оперативно-тактичний середньовисотний БПЛА.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що в Офісі президента повідомили , наскільки небезпечною є ситуація на Чорнобильській АЕС. Ситуація у Чорнобилі дуже небезпечна як для Європи, так і для Росії – Подоляк. Дії російських окупантів на ЧАЕС становлять загрозу як для Європи, так і для самої Росії. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, хто з українців отримав Національну премію України імені Тараса Шевченка. Українців нагородили премією ім. Т. Шевченка за їхню культурну діяльність. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що   ми можемо зупинити війну, якщо Росія немає бажання цього робити — Кулеба. Україна не здалася, не здається та не здасться, вважає Дмитро Кулеба.  Про це очільник українського МІД повідомив на брифінгу. Читайте про це у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляли, що в "Енергоатомі" розповіли, як зараз працюють українські АЕС. В "Енергоатомі" зазначили, що діючі атомні електростанції України продовжують працювати стабільно. Докладніше про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини