Головна Новини Оборона 2022 Українські "Байрактари" продовжують знищувати російську важку техніку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські "Байрактари" продовжують знищувати російську важку техніку (ВІДЕО)

"Байрактар" знищив танки окупантів

2 червня 2022, 11:20 comments1163
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські безпілотники продовжують завдавати точних ударів по техніці та живій силі супротивника. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у своєму офіційному Telegram-каналі .

Українські "Байрактари" продовжують знищувати російську важку техніку (ВІДЕО)

«Байрактар». Фото: з відкритих джерел

Українські оператори БПЛА Bayraktar TB2 влучними ударами знищили кілька російських танків. На підтвердження своїм словам СтратКом публікує відео, на якому відображено ураження ворожих цілей.

"Коли Байрактари, яких вже 100500 разів усе збили, продовжують утилізацію танків", — зазначає СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що повне ембарго тепер реальність: у світі нарешті знайшли заміну російської нафти. Світ дедалі ближчий до того, щоб повністю відмовитися від російської нафти, кошти від продажу якої найбільше наповнюють російський бюджет. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в рази збільшили обстріл і підняли в небо гелікоптери: у Генштабі розповіли, де активізувався ворог. Росіяни втрачають безпілотники за всіма напрямками, і вже задіяні безпілотники навіть МНС РФ. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що не лише американські HIMARS : стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Лондон. Українські військові будуть навчені тому, як використовувати пускові установки у Великій Британії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що Угорщина знову блокує шостий пакет санкцій проти росії: які причини. Угорщина знову блокує шостий пакет санкцій, які Євросоюз планує запровадити. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/AFUStratCom
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини