Головна Новини Оборона 2022 Українські артилеристи знищили ворожий склад боєприпасів у Херсонській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи знищили ворожий склад боєприпасів у Херсонській області (ВІДЕО)

У Миколаївській та Херсонській областях ворог продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі

12 травня 2022, 10:39 comments1573
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські артилеристи завдали удару по супротивнику на півдні нашої країни. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Українські артилеристи знищили ворожий склад боєприпасів у Херсонській області (ВІДЕО)

ЗСУ

Як розповіли наші військові, вчора, 11 травня, ефективним застосуванням ракетно-артилерійського озброєння нашими воїнами було знищено:

23 військовослужбовці армії окупантів;

два танки та дві БМП.

Також наголошується, що на Херсонщині вдалося знищити ворожий склад із боєприпасами.

"У Миколаївській та Херсонській областях ворог продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі. Ані атакувати, ані просунутися наші підрозділи не дозволяють", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що санкції у дії : фіни заарештували майно пропагандиста з РФ. Фінські правоохоронці також заарештували активи інших осіб, які потрапили до списку санкцій ЄС. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Раді хочуть жорсткіше карати за незаконне використання автономерів . 11 травня парламентський комітет із правоохоронної діяльності рекомендував ухвалити цей законопроект за основу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що після авіаудару Чернігівщиною є загиблі та поранені. Наразі на місці події працюють рятувальники та медики. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що   ворог активізувався – хоче вийти на адмінкордони одразу трьох областей – Генштаб ЗСУ . Москва хоче знову окупувати Слов'янськ. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини