Головна Новини Оборона 2022 Українські артилеристи знищили п'ять російських бронетранспортерів разом із їхніми екіпажами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи знищили п'ять російських бронетранспортерів разом із їхніми екіпажами (ВІДЕО)

Артилеристи ДШВ продемонстрували результати своєї бойової роботи

4 травня 2022, 11:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські артилеристи вкотре продемонстрували свою майстерність та знищили кілька одиниць ворожої бронетехніки. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українські артилеристи знищили п'ять російських бронетранспортерів разом із їхніми екіпажами (ВІДЕО)

ЗСУ

Так, артилеристи одного із підрозділів Десантно-штурмових військ ЗСУ продемонстрували результати своєї бойової роботи. Повідомляється, що ворожу техніку було знищено разом з екіпажами.

"Зокрема, перетворені на металобрухт із "фаршем" з окупантів п'ять російських бронетранспортерів. Щодо трьох уцілілих — передали координати. Будьте впевнені, їм теж незабаром настав кінець!", — повідомляє Командування ДШВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Євросоюз відключить від SWIFT ще три російські банки — Урсула фон дер Ляйєн. Від міжнародної фінансової системи відключать "Сбербанк" та ще дві російські фінустанови.

Читайте також, що ввечері 3 травня був рекорд ракетних ударів по Україні: скільки вдалося збити. Водночас авіація Повітряних сил України протягом доби здійснила десятки авіавильотів, атакувавши супротивника.

Сайт "Коментарі" писав про те, що залишили розтяжки у парку біля дитячої лікарні: в Ірпені продовжують шукати пастки окупантів (ФОТО). Фахівці обстежують усю територію парку та дитячої лікарні Давидчука.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Маріуполі у військовій формі "засвітився" головний пропагандист Кремля: що відомо. Кремлівський рупор опублікував фото з бойовиком Пушиліним та "спалив" локацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини