Українські артилеристи знищили "глушилку" окупантів (ВІДЕО)

ВСУ дають гідну відсіч ворогові

Українські артилеристи продовжують знищувати ворожу техніку та живу силу. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, артилеристи ДШВ та Сухопутних військ ЗСУ знищили російську автоматизовану станцію постановки перешкод Р-330Ж "Житель".

"Цей комплекс призначений для автоматизованого виявлення, пеленгування та аналізу сигналів радіовипромінювання у робочому діапазоні частот, проте він був успішно знищений Захисниками України", - командування ДШВ ЗСУ.

Також наші військові опублікували відео, на якому знято знищення ворожої техніки.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Росія зменшила амбіції: у Пентагоні розповіли, які тепер цілі ставить Кремль в Україні. Російські війська працюють меншими групами зі значно меншими завданнями - замість з'єднань по кілька сотень людей.

Читайте також про те, що новий посол і загальна підтримка: що означають кроки США у російсько-українській війні. Твердженням Бріджіт Брінк на посаду посла в Україні США вкотре демонструють, що посилюватимуть підтримку України і у відображенні російської агресії, і у проведенні реформ.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що знищені боєприпаси, жива сила та десятки одиниць техніки: авіація ЗСУ завдала ударів по окупантам. Минулої доби ЗСУ знищили ще дві повітряні цілі противника.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу. Місцеві ЗМІ пишуть про гучний вибух у центральній частині міста.