Головна Новини Оборона 2022 Українські артилеристи показали, як відповідають окупантам (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські артилеристи показали, як відповідають окупантам (ВІДЕО)

Наші воїни мужньо дають відсіч окупанту

3 березня 2022, 12:00 comments1257
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 березня, на офіційній сторінці Операції Об'єднаних Сил з'явилося відео, яке демонструє, як наші захисники відповідають ворогові.

Українські артилеристи показали, як відповідають окупантам (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші воїни мужньо дають відсіч окупантові.

"Ворог не залишається безкарним. Артилеристи Об'єднаних сил завдають потужної вогневої поразки, знищуючи колони та скупчення російських окупаційних військ. Українська артилерія працює як завжди чітко, точно і максимально ефективно", — зазначають наші воїни.

На кадрах знято роботу реактивної системи залпового вогню.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що "Ми не підтримуємо жодну із сторін": Казахстан оголосив свою позицію у війні Росії проти України. У Міноборони Казахстану заявили про нейтральну позицію у війні Росії проти України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що в Україні створюють Координаційний штаб з гуманітарних та соціальних питань. Координаційний штаб із гуманітарних та соціальних питань запрацює в Україні для допомоги населенню. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в РНБО спростували черговий фейк Кремля про ЗСУ та "живий щит" з іноземців. Фейк розповсюджується з метою зниження підтримки України на міжнародній арені. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" інформували про те, що у київських захисників з'явився незвичайний Байрактар, здатний передбачати атаки ворога. Цуценя Байрактар здатне передбачати атаки ворога. Як тільки ворог збирається завдати уда з артилерії або влаштує ракетний обстріл пес починає голосно гавкати. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини