Головна Новини Оборона 2022 Українська розвідка розкрила стратегію Путіна в Україні: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка розкрила стратегію Путіна в Україні: подробиці

Путін намагається зробти все, щоб до 9 травня на Херсонщині провести референдум

30 квітня 2022, 11:30 comments5006
Поділіться публікацією:

Президент Росії Путін прагне до 9 травня, тобто до дати святкування в рф Дня перемоги, продемонструвати успіх російської армії в Україні. Для цього російський президент робитиме все, зокрема він планує провести на Херсонщині "референдум" щодо створення "ХНР" і повідомти, що ця квазідержава бажає бути в складі Росії. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив представник Генерального управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький в ефірі каналу "Настоящее время".

Українська розвідка розкрила стратегію Путіна в Україні: подробиці

Скібіцький - фото з відкритих джерел

За словами Скібіцького, це стане нібито однією з "перемог" ворога в Україні. Наступними за планом Путіна можуть стати Запорізька, Одеська області. Скібіцький наголосив, що такою є стратегія Путіна.

"…Він усе буде робити для того, щоб будь-якими методами провести референдум та сказати, що "народ Херсонщини" проголосив "херсонську народну республіку" і хоче увійти до складу Росії... Наступними кроками можуть бути Запорізька… Одеська… Це стратегія Путіна, яку він намагається реалізувати на території незалежних держав колишнього Радянського Союзу", — заявив Скібіцький.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Зеленський розповів, що Україні пропонували віддати Запорізьку АЕС під контроль рф. Українська влада  відмовилась віддати Запорізьку АЕС під подальший  контроль російських загарбників і буде  чекати на те, коли її розблокують. 

Також "Коментарі" писали, що Олена Зеленська розповіла, чи змінився Володимир Зеленський за час війни. Дружині президента журналісти  поставили запитання про те, чи впливає війна на її чоловіка і чи змінилась зараз  його поведінка. Олена Зеленська дала відповідь, що її чоловік  увесь час був  людиною, на яку будь-коли можливо покластись і зараз про це знають  у всьому  світі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.currenttime.tv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини