Головна Новини Оборона 2022 Українська авіація вразила ворожу ротно-тактичну групу: знищено живу силу і техніку
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація вразила ворожу ротно-тактичну групу: знищено живу силу і техніку

У небі над Україною було збито п'ятьох безпілотників "Орлан-10"

26 травня 2022, 11:23
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська авіація продовжує завдавати ударів по окупантам. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українська авіація вразила ворожу ротно-тактичну групу: знищено живу силу і техніку

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Вчора ввечері (25 травня) вороги за допомогою стратегічної авіації завдали ракетних ударів по угрупованню українських військових на Донецькому та Луганському напрямках. Також ракети окупантів полетіли у бік України та з південного напрямку. Дві з цих ракет вдалося перехопити винищувачам ЗС ЗСУ.

У свою чергу українська ударна авіація вкотре завдала удару по позиціях супротивника.

"Цього разу – вражена ротно-тактична група! Знищено живу силу і близько десяти одиниць легкої броньованої техніки.", — повідомляє Командування ВР ЗСУ.

Крім того, в небі над Україною було збито п'ятьох безпілотників "Орлан-10".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Путін під дулами автоматів даватиме громадянство РФ мешканцям окупованих областей України. Указ Путіна набув чинності.

Читайте також про те, що військовий експерт назвав головну причину, яка не дає ЗСУ піти у контрнаступ. Українські захисники досі чекають на далекобійну артилерію від союзників.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що крок до дефолту РФ: чому тепер ймовірність майже 100% — як США зважилися на такий крок. У Кремлі передбачали можливість того, що США не дозволять Росії продовжувати платити за своїми облігаціями та провели платежі заздалегідь. Тому дефолт у РФ очікується над травні, а липні.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що затримання ставленика Москви Додона : про що це говорить – чому це важливо з огляду на війну в Україні. Затримання Додона у Молдові може суттєво перекроїти політичні розклади у країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини