Головна Новини Оборона 2022 Українська авіація продовжує завдавати ударів по окупантам: знищено ще кілька десятків бронемашин
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська авіація продовжує завдавати ударів по окупантам: знищено ще кілька десятків бронемашин

За 23 травня ЗСУ знищили 7 повітряних цілей противника

24 травня 2022, 12:03
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують знищувати живу силу та техніку противника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Повітряних сил Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Українська авіація продовжує завдавати ударів по окупантам: знищено ще кілька десятків бронемашин

Авіація ЗСУ. Фото Командування ПС ЗСУ

Як інформує Командування ЗС ЗСУ, за минулу добу (23 травня) нашим воїнам вдалося знищити сім повітряних цілей армії окупантів, а саме:

• підрозділи протиповітряної оборони Сухопутних військ збили п'ять БПЛП "Орлан-10" та один безпілотник "Гранат";

• винищувач ЗС ЗСУ збив одну крилату ракету.

Крім того, вчора на Ізюмському та Лиманському напрямках українська ударна авіація знищила до тридцяти бойових броньованих машин разом із живою силою ворога.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що війна закінчиться дуже швидко : наскільки реалістичними є пропозиції Зеленського, озвучені на форумі в Давосі. Президент України закликав світ перейти від напівзаходів до реальних санкцій проти агресора.

Читайте також про те, що Лукашенко заявив Путіну, що Україну хочуть розчленувати . Лукашенко вважає, що українцям ще доведеться просити Білорусь та РФ, щоб вони не допустили відриву західної частини та інших частин від України.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що Зеленський назвав санкції , які ще не запровадили мир і які можуть зупинити Росію. Президент заявив, що зараз справді такий момент, коли вирішується, чи у світі пануватиме груба сила.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що РФ захлисне тотальне безробіття : Росію залишає ще один потужний інвестор. Сьогодні з'явилися дані про плани ліквідації російського сегменту Starbucks – це маса робочих місць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини