Головна Новини Оборона 2022 Українська аеророзвідка показала, як ефектно знищує російські танки Т-72 (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська аеророзвідка показала, як ефектно знищує російські танки Т-72 (ВІДЕО)

Українські військові перетворюють російські танки на феєрверк

15 квітня 2022, 11:12
Поділіться публікацією:

Щоденно українські бійці з неба і з землі знищують російську техніку. Зокрема бойовий підрозділ "Аеророзвідка" опублікував відео, де видно, як українські військові знищують танки окупантів Т-72.

Українська аеророзвідка показала, як ефектно знищує російські танки Т-72 (ВІДЕО)

Знищення танків окупантів - Аеророзвідка

Для ліквідації російських танків використовуються дрони R-18. З допомогою цих дронів українські військові скидають на техніку ворога боєприпаси, які й знищують танки російських загарбників.

Українські захисники активно використовують БПЛА R18. Завдяки ним на ворога можна скинути некеровані кумулятивні боєприпаси РКГ-1600, які виготовляють на заводі "Маяк". Такі боєприпаси створюють на основі протитанкової гранати РКГ-3.

Як повідомляли раніше "Коментарі", процес пішов: коли Україна отримає відповідь щодо статусу-кандидата на вступ до ЄС. Перш ніж озвучити свій вердикт щодо готовності надати Україні статусу кандидата на членство в Європейському Союзі Єврокомісія проаналізує, чи готова Україна до важливого кроку, виходячи з двох критеріїв. Дипломат зазначив, що такими головними критеріями є функціонуюча демократія та функціонуюча ринкова економіка.

Також "Коментарі" писали, що на Банковій розповіли, яке важливе завдання виконував затоплений крейсер "Москва". Більшості відомий затоплений російський крейсер "Москва", як корабель, який атакував український острів Зміїний і далі прикордонники вже гордо відповіли, в який напрямок відправлятися кораблю після відмови здатися.

Читайте на порталі "Коментарі": Зеленський розкрив найближчий план РФ на Донеччині. Президент Зеленський заявив, що схід зараз представляє "найскладнішу ситуацію" для ЗСУ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини