Головна Новини Оборона 2022 Українцям пояснили, чи є наразі загроза вторгнення ворога з боку Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям пояснили, чи є наразі загроза вторгнення ворога з боку Білорусі

Військові продовжують зміцнювати позиції поблизу кордону, щоб запобігти вторгненню Білорусі

26 квітня 2022, 15:02 comments2349
Поділіться публікацією:

На даний час загрози ворожого вторгнення з боку Білорусі немає. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Українцям пояснили, чи є наразі загроза вторгнення ворога з боку Білорусі

Кордон з Білоруссю - фото з відкритих джерел

"Житомирщина має 250 км кордону із Білоруссю... Наразі ситуація на нашій ділянці спокійна... Ми не бачимо наразі загрози вторгнення з боку Білорусі", — заявив Бунечко під час брифінгу.

Також голова Житомирської ОВА зазначив, що триває робота українських військових з укріплення позицій поблизу кордону, щоб у разі вторгнення ворога швидко його зупинити.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти вигадали нову причину для загроз Україні. Москва через ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна перейшла до нових загроз Україні. Тепер Україні загрожують посиленням агресії "з урахуванням того, що відбувається у Придністров'ї". Денис Пушилін вже вирішив озвучити плани щодо окупації нових територій України.

Також "Коментарі" писали, що Ірина Верещук дала поради українцям і розповіла про свою роботу. В інтерв'ю Ранок з Україною віце-прем'єрка Ірина Верещук розповіла, що їй допомагає в роботі з обміну, відкриття коридорів для населення, де зараз її родина та дала поради українським жінкам.

Читайте на порталі "Коментарі": 36-та річниця Чорнобильської трагедії: загроза українським АЕС від окупантів досі зберігається. 26 квітня 2022 року Україна вшановує пам'ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській атомній станції. Через 36 років ЧАЕС знову була під загрозою нової аварії в результаті окупації російськими військовими, які тероризували працівників станції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини