Головна Новини Оборона 2022 Україна може захопити Придністров'я, але за однієї умови: в ОП повідомили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна може захопити Придністров'я, але за однієї умови: в ОП повідомили подробиці

Радник голови ОПУ нагадав, що Придністров'я – це територія суверенної Молдови

27 квітня 2022, 12:47
Поділіться публікацією:

Україна здатна захопити Придністров'я, однак тільки в тому разі, чкщо Молдова заернеться з відповідним проханням. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Олексій Арестович під час розмови з Марком Фейгіним.

Україна може захопити Придністров'я, але за однієї умови: в ОП повідомили подробиці

Офіс президента - фото з відкритих джерел

На запитання Фейгіна щодо того, чи може Україна взяти й захопити Придністров'я, Арестович сказав: "Ну як-небудь впоралися б...".

"Але це територія суверенної Молдови, ми не можемо дозволити собі навіть заяв подібного роду. Тільки після звернення молдавської сторони", — зазначив Арествоич під час розмови.

Також Арестович сказав, що нинішнє загострення ситуації в Придністров'ї — це провокація росії. Арестович зазначив, що Молдова може опинитися у важкій ситуації.

"У Молдови можуть бути дуже великі неприємності. І найкраще, що може зробити в цьому випадку Молдова, Як мені здається, це звернутися за допомогою до України та Румунії", — додав радник голови ОП.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у небі над Україною було знищено ще п'ять російських літальних апаратів. ЗСУ продовжують знищувати літальні апарати російської армії у небі над Україною. Крім того, в небі над Україною наше ППО знищило 2 крилаті ракети.

Також "Коментарі" писали, що у парламенті спрогнозували нову фазу бойових дій уже у червні-липні. Якщо російській армії вдасться зберегти сили після наступу на сході та півдні України, вона може зважитись на нову фазу бойових дій вже у червні-липні.

Читайте на порталі "Коментарі": Росії не вдалося знищити українські ВПС чи систему ППО. Незважаючи на заяви російських пропагандистів у перші дні повномасштабного вторгнення в Україну, Київ зберігає контроль над більшою частиною свого повітряного простору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини