Головна Новини Оборона 2022 Україна цілком законно може атакувати військові цілі на території рф: британський міністр пояснив чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна цілком законно може атакувати військові цілі на території рф: британський міністр пояснив чому

Британський міністр повідомив, що Україна може атакуват російську територію

26 квітня 2022, 14:53
Поділіться публікацією:

Україна "цілком законно" здатна атакувати військові цілі в рф, щоб завдати шкоди логістиці ворога. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив міністр Збройних сил Британії Джеймс Хіппі в ефірі Times Radio.

Україна цілком законно може атакувати військові цілі на території рф: британський міністр пояснив чому

Українські військові й українська техніка - фото з відкритих джерел

"Україна – це суверенна країна, що мирно жила на своїй землі, а інша країна вирішила порушити її кордони і поставити 130 тисяч військових на цих кордонах. Так розпочалася війна між Україною та росією. У ході війни Україні слід вдаряти у глибину по своїх противниках, щоб атакувати їхні логістичні лінії, запаси палива, склади зброї. Це частина війни", — повідомив чиновник.

Хіппі наголосив, що це нормально, якщо Україна буде цілити в територію росії, щоб "порушити логістику противника, яка, якщо її не порушити, призведе до смертей та боїв на українській території".

Також, за словами британського міністра, Україна без проблем може використовувати при цьому зброю, яку надають міжнародні партнери.

"Я вважаю, що наразі частина зброї, яку Україні надала міжнародна спільнота, має певний діапазон використання за кордоном. Але це не обов’язково є проблемою. У світі є багато країн, які використовують комплектацію, імпортовану з інших країн", — заявив Хіппі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", окупанти вигадали нову причину для загроз Україні. Москва через ватажка так званої ДНР Дениса Пушиліна перейшла до нових загроз Україні. Тепер Україні загрожують посиленням агресії "з урахуванням того, що відбувається у Придністров'ї".

Також "Коментарі" писали, що Ірина Верещук дала поради українцям і розповіла про свою роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини