Головна Новини Оборона 2022 У Запорізькій області бійці тероборони захопили БМП-3 окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області бійці тероборони захопили БМП-3 окупантів (ВІДЕО)

Російська БМП-3 тепер буде звернена проти своїх колишніх господарів

6 квітня 2022, 17:12 comments1549
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запорізькій області бійці тероборони захопили БМП-3 окупантів (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники Запорізького краю поповнюють автопарк за рахунок техніки окупантів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, бійці 110 бригади Територіальної оборони ЗСУ захопили ворожу техніку, яку ті втопили у річці.

"Нащадки запорізьких козаків, які зараз служать у 110 бригаді ТРО ЗСУ, дуже господарські, а ще вони добре плавають і тому вже мають власну нову БМП-3", — повідомляють у Страткомі ЗСУ.

Також було опубліковано відео, на якому знято трофей наших воїнів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що Росії уникають як прокаженого: у Міжнародному суді ООН РФ тепер без адвокатів. Проти того, щоб продовжувати відстоювати інтереси Росії, висловився вчений світового масштабу, професор міжнародного права Паризького університету Алан Пелле. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також, що Боррель закликав Європарламент надати більше зброї Україні та відмовитися від російських енергоносіїв. Глава Європейської комісії заявила, що Європа розгляне нові санкції щодо імпорту енергоносіїв із Росії. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Сайт "Коментарі" писав про те, що українці створили гру , де кожен може побити Путіна та Кадирова. Бійка проходить під народну пісню "Ой у лузі червона калина".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Україні можуть посилити покарання для ухилістів: що на них чекає. Верховна Рада України зареєструвала законопроект, яким пропонує посилити покарання від призову на службу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини