Головна Новини Оборона 2022 У Сумській області ЗСУ знищили колону техніки окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області ЗСУ знищили колону техніки окупантів

ЗСУ продовжують знищувати окупантів

18 березня 2022, 16:49 comments1042
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Збройні сили України повідомляють про знищення колони супротивника. Про це пише Оперативне командування "Північ" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

У Сумській області ЗСУ знищили колону техніки окупантів

Фото: ОК " Північ"

Як стало відомо, колона окупантів була розбита на Сумщині.

"У Тростянця Сумської області наші сили оборони знищили колону ворожої техніки", повідомляє Оперативне командування "Північ".

На підтвердження своїх слів наші захисники опублікували фотографії з місця подій.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у Пентагоні розповіли, на що може піти Путін , якщо український опір продовжиться. Тривала війна загрожує скороченням російського модернізованого арсеналу озброєнь, а економічні санкції, ймовірно, кинуть Росію у затяжну економічну депресію та дипломатичну ізоляцію. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, чи вистачить в Україні природного газу для потреб населення: розповів Юрій Вітренко. Повідомляється, що у нашій країні понад 200 тисяч домогосподарств без тепла. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про російський вплив у світі : що з ним робить російсько-українська війна. Експерти дали свій прогноз — чи може російсько-українська війна призвести до того, що Росія втратить свій вплив у світі, витративши на це раніше багато часу, грошей і людських ресурсів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що з паління сухостою в Україні каратиметься як диверсія . У нашій країні посилили відповідальність за підпал, у тому числі сухої рослинності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини