Головна Новини Оборона 2022 У Сумській області ЗСУ збили ворожу ракету, що летіла в бік Полтави
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області ЗСУ збили ворожу ракету, що летіла в бік Полтави

Російська ракета, що летіла в бік Полтави, успішно збита

7 квітня 2022, 11:13
Поділіться публікацією:

У Сумській області українські військові збили ракету російських окупантів. Ворог направив її на Полтаву. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Сумської обласної державної адміністрації Дмитро Живицький у Телеграмі.

У Сумській області ЗСУ збили ворожу ракету, що летіла в бік Полтави

Випущена ракета - фото з відкритих джерел

"Вчора у районі Липової Долини люди чули вибухи — це наші хлопці збили ракету, яка направлялася в напрямку Полтави і рештки ракети впали на цю територію", — повідомив Живицький.

Окрім цього, на території району спеціалісти знайшли й знищили касетні елементи (27 шт.) ПТАБ-1 з авіабомби РБК-500, які могли здетонувати в будь-який час. 

Також Живицький повідомив, що в Сумській області триває активна робота щодо повного відновлення автобусних маршрутів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України. У Білому домі вважають, що виведення російських військ із північної частини України – це не акт доброї волі агресора, який свідчить про те, що плани Кремля змінилися. Руйнування та ослаблення України – первісний план Росії, який вона налаштована реалізувати і зараз.

Також "Коментарі" писали, що США готують програму ленд-лізу для України. Сенат США одноголосно ухвалив закон, який уповноважує президента США Джо Байдена активувати програму ленд-лізу. Востаннє ця програма була прийнята під час Другої світової війни. Наразі це рішення має розглянути Палата представників.

Читайте на порталі "Коментарі": в НАТО розглядають питання постачання важкої зброї Україні. Ключовим питанням на зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО стануть подальші поставки озброєння Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини