Головна Новини Оборона 2022 У розвідці пояснили, чи є для України небезпека з боку Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

У розвідці пояснили, чи є для України небезпека з боку Білорусі

Білоруські військові масово починають писати рапорти на звільнення

22 квітня 2022, 16:32
Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України пояснило, чи є для України наразі небезпека з боку Білорусі. Як повідомляють "Коментарі", відповідну заяву зробив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький в ефірі національного телемарафону.

У розвідці пояснили, чи є для України небезпека з боку Білорусі

Війська рф і білорусі - фото з відкритих джерел

"Після того, як російські тактичні бойові групи були виведені, активізувалися заходи оперативної і бойової підготовки збройних сил Білорусі. На сьогодні близько семи батальйонних тактичних груп перебувають біля кордонів. Йдеться про кордон з Україною і кордон з Польщею. Вони активно проводять заходи з бойової підготовки на полігонах, залучаючи авіацію, протиповітряну оборону", — заявив у телеефірі Скібіцький.

За словами Скібіцького, це є одним із факторів для підтримки дисципліни в ЗС Білорусі, адже білоруські військові "масово починають писати рапорти на звільнення і ніхто не хоче воювати проти України".

Як повідомляли раніше "Коментарі", відновлення інфраструктури на деокупованих територіях: які роботи вже виконано. В Офісі президента розповіли, як відновлюються деокуповані території в плані відновлення інфраструктури та продовольчого забезпечення. 

Також "Коментарі" писали, що Путін потрапив у пастку, яку сам і створив: на який крок він може наважитися й означають заяви Джонсона. Поки російський диктатор блефує щодо застосування ядерної зброї та проводить демонстраційні випробування міжконтинентальних ракет, а також дає накази знищення українських міст й здійснення військових злочинів в Україні, Європа вже починає усвідомлювати невідворотність ескалації конфлікту з рф.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Владимир

22 квітня 2022, 17:06

Это вообще безмозглымПутину надо быть нанести ядерный удар


Новини