Головна Новини Оборона 2022 У РФ зупиняється виробництво нових танків - розвідка
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ зупиняється виробництво нових танків - розвідка

Криза на "Уралвагонзаводі" виникла через санкції

15 квітня 2022, 18:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє про проблеми Росії у виробництві нових танків. Про це повідомляється на офіційній сторінці ГУР МО у соціальній мережі Facebook.

У РФ зупиняється виробництво нових танків - розвідка

Армія РФ

Згідно з даними наших розвідників, через фінансові проблеми та відсутність імпортних комплектуючих у РФ зупиняється виробництво танків. Криза на "Уралвагонзаводі", яка в першу чергу займається виготовленням основного російського танка Т-72, виникла через санкції.

" З початку війни в Україні підприємство зіштовхнулося з численними фінансовими проблемами. Збільшення відсоткових ставок за кредитом, відсутність коштів на обслуговування валютних кредитів, підвищення цін та матеріали (зокрема, броньована сталь) – ці та інші проблеми значно ускладнили виробництво більшості видів військової техніки" – повідомляє ГУР МО.

Зазначається, що, незважаючи на розрекламоване "імпортозаміщення", Росія виявилася не здатною самостійно продовжувати випуск високотехнологічної зброї без продовження поставок імпортних комплектуючих.

"Зупиняється виробництво нової техніки, у тому числі танків "Т-90" та "Т-14" (Армата)", — ГУР МО України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що скільки часу знадобиться для розмінування територій України. Україна одна з найзабрудненіших боєприпасів країн світу: нардепи розробили законопроект про протимінну діяльність.

Читайте також про те, що за 50 днів війни світ здригнувся : як змінили своє ставлення до України і РФ — США, ЄС, Китай. Світові лідери за 50 днів війни багато в чому переосмислили своє ставлення до конфлікту в Україні.

Сайт "Коментарі" повідомляв про закон про повернення чоловіків в Україну : які терміни буде визначено. Одним із пунктів закону буде визначення терміну повернення відповідних осіб до України.

Також "Коментарі" писали про те, як зміцнити кістки: медики назвали п'ять найкращих продуктів . Експерти розповіли, які продукти варто додати до раціону, бо вони можуть запобігти старінню кісток.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини