Головна Новини Оборона 2022 У РФ посилюється приховане протистояння всередині генералітету
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ посилюється приховане протистояння всередині генералітету

Каталізатором посилення прихованого протистояння всередині російського генералітету є невдачі під час т.зв. "спеціальної військової операції"

11 травня 2022, 15:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Результати " спеціальної військової операції " загострюють протистояння всередині генералітету Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй офіційній сторінці у соціальній Facebook.

У РФ посилюється приховане протистояння всередині генералітету

Фото иллюстративне / Pixabay

Так, за даними наших розвідників, протистояння посилилося, зокрема і в Генеральному штабі Росії.

" Пробуксовка "спеціальної військової операції" стала каталізатором посилення прихованого протистояння всередині російського генералітету", — ГУР МО.

У Головному управлінні розвідки зазначають, що розбіжності та прихована конкурентна боротьба між групами в генштабі існували ще задовго до початку війни. Але останні провали та спроби інших центрів сили в російському істеблішменті покласти на військових всю повноту відповідальності за невдачі призвели до різкого загострення протистояння.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Нова Зеландія запровадила санкції проти РФ. Острівна держава продовжує вживати заходів у зв'язку із нападом РФ на Україну.

Читайте також про те, що вже не обійнявшись з Росією: як Києву ще більше заручитися підтримкою Китаю . Китай може відіграти важливу роль у питанні якнайшвидшого завершення війни в Україні.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Польща погодилася страхувати нафтопродукти під час перевезення їх в Україну. Польська компанія запропонувала додаткові інструменти для перестрахування ризиків для допомоги українським імпортерам нафтопродуктів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що НБУ спростив життя кредитним спілкам. Нацбанк відрегулював деякі положення щодо діяльності кредитних спілок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини