Головна Новини Оборона 2022 У Пентагоні розповіли про плани Путіна щодо Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні розповіли про плани Путіна щодо Києва

У Пентагоні заявили, що Путін відмовився від наміру захопити Київ

8 квітня 2022, 13:42
Поділіться публікацією:

Передислокація окупаційних військ Росії на східні території України може свідчти про рішення Путіна відтермінувати наступ на українську столицю. Як повідомляють "Коментарі", про це пише Defence News з посиланням на заяву міністра оборони США Ллойда Остіна під час слухань сенатського комітету з питань збройних сил.

У Пентагоні розповіли про плани Путіна щодо Києва

Ллойд Остін - фото з відкритих джерел

“Путін думав, що він дійсно може швидко захопити Україну, дуже швидко захопити столицю, але він помилявся”, – заявив Ллойд Остін.

За словами міністра оборони США, зважаючи на ситуацію на фронті Вашингтон зосередився на наданні підтримки українській армії новим озброєнням.

“Я думаю, що Путін, ймовірно, відмовився від своїх зусиль по захопленню столиці і тепер зосередив свою увагу на півдні і сході країни”, – повідомив міністр оборони США Ллойд Остін.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Макрон розповів, чи є шанс, що війна в Україні закінчиться найближчими днями. При цьому президент Франції розкритикував соратників свого головного опонента на майбутніх виборах президента Марін ле Пен із "Національного фронту", які проігнорували голосування за введення санкцій проти Росії. Макарон натякнув на подвійні стандарти деяких політиків у Франції, незважаючи на війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Арестович розповів, коли Кремль буде готовий підписати мирну угоду з Україною. Радник голови ОП чекає, що Захід ухвалить рішення про постачання Україні важкого наступального озброєння.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП розповіли, завдяки чому РФ доводиться зважати на позицію України на переговорах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини