Головна Новини Оборона 2022 У небі над Дніпропетровською областю було знищено безпілотника окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Дніпропетровською областю було знищено безпілотника окупантів (ФОТО)

Українська ППО "приземлила" російський "Орлан"

17 травня 2022, 18:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові ще одного збили ворожий безпілотний літальний апарат. Про це повідомляє голова Дніпропетровської адміністрації Валентин Резніченко.

У небі над Дніпропетровською областю було знищено безпілотника окупантів (ФОТО)

ППО. фото з відкритих джерел

Повідомляється, що сьогодні, 17 травня, в небі над Дніпропетровщиною було знищено БПЛА противника.

" 17 травня. Збитий нашим ППО ворожий розвідник "Орлан"... На знищену техніку орка можна дивитися нескінченно", — пише Валентин Резніченко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, у Пентагоні розповіли, в якій частині України РФ сконцентрувала більшість своїх БТГ. Найбільше БТГ концентруються між Херсоном із західного боку та Маріуполем зі східного. На сьогоднішній день Кремль зумів перекинути на територію України 106 оперативних батальйонно-тактичних груп. Російське командування досягло того, що БТГ є, як на східному, центральному, західному, так і на південному напрямках.

Читайте також про те, що філігранна точність показали, як українські захисники знищують ворога з американських гаубиць М777 (ФОТО). Українські артилеристи чудово працюють з американськими гаубицями М777. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що у Польщі відкрили центр Дія : які послуги можна отримати. Мережа центрів Дія. Бізнес розпочав свою роботу в Польщі. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ кажуть замість дипломатів : чому переговорам із РФ тепер не час – коли зміниться ситуація. Ситуація кардинально змінюється і вже РФ має виявляти інтерес, щоб виходити на переговори з Україною про завершення війни. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини