Головна Новини Оборона 2022 У Міноборони назвали ключові цілі окупантів: чи є ризик поновлення боїв у всіх регіонах України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони назвали ключові цілі окупантів: чи є ризик поновлення боїв у всіх регіонах України

Ганна Маляр повідомила головну мету росії в Україні

13 квітня 2022, 11:47 comments2245
Поділіться публікацією:

Головне завдання російських окупантів - спроба закріпитися на кордонах Луганської та Донецької областей. Однак наразі існує і загроза ворожого наступу на інші регіони України. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр під час телемарафону.

У Міноборони назвали ключові цілі окупантів: чи є ризик поновлення боїв у всіх регіонах України

Ганна Маляр - фото з відкритих джерел

"Збройні сили України звільнили Київську область від росіян і ті змушені були залишити нашу територію. Разом з тим ми розуміємо, що ризик відновлення агресивних дій щодо інших регіонів, не лише на сході, можливий. Ми розглядаємо такий сценарій", — зазначила Ганна Маляр.

Також заступниця міністра оборони України наголосила, що росія розглядає Херсонську й Харківську області як територію застосування своїх збройних сил. 

"Сьогодні ключове завдання російських військ — це схід і вони намагаються закріпитися на географічних кордонах Луганської та Донецької областей. Водночас можлива загроза і щодо інших регіонів. Війна в активній фазі зараз, ми не можемо говорити, що знижується активність. Залежно від того, як розвиватимуться обставини по інших регіонах, буде зрозуміло, чи просуватиметься ворог далі", — зазначила Ганна Маляр.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у британській розвідці розповіли, що змусило Путіна поміняти командувача війни в Україні. Нездатність злагоджено координувати військові дії досі заважала російському вторгненню.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні засмутили РФ: основна зброя з великого пакету допомоги вже в Україні. Пентагон також працює над програмою додаткового постачання ракет Javelin ще на 100 млн. доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини