Головна Новини Оборона 2022 У Міноборони Британії показали, як за 100 днів війни змінювалася мапа бойових дій в Україні (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Британії показали, як за 100 днів війни змінювалася мапа бойових дій в Україні (ВІДЕО)

Росія обрала «стратегію виснаження» - МО Великобританії

3 червня 2022, 15:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Великобританії створило відеоролик, на якому відображено зміни на карті війни Росії проти України за 100 днів. Відео було опубліковано на офіційній сторінці Міноборони Британії у соціальній мережі Twitter.

У Міноборони Британії показали, як за 100 днів війни змінювалася мапа бойових дій в Україні (ВІДЕО)

Знищена техніка російських окупантів - фото Нацгвардія України

В оборонному відомстві зазначили, що напад росії на нашу країну базувався на дуже оптимістичних оцінках того, наскільки будуть раді російським військам в Україні.

"Напад Росії на північ України закінчився дорогою невдачею. Росія не змогла реалізувати власні принципи ведення війни. За обмеженої боєздатності багатьох частин вона надто розпорошувала свої сили без достатньої підтримки артилерії та бойової авіації", — Міноборони Великобританії.

Крім того, у відомстві повідомили, що в даний час " Росія обрала "стратегію виснаження" і досягає повільних та дорогих успіхів на Донбасі", — зазначили у МО.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що країна, яка підтримує Україну у війні, опинилася серед тих, хто купує зерно, вкрадене Росією. Туреччина входить до країн, що купують зерно, вкрадене Росією. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що коли християни відзначатимуть Трійцю : чого не можна робити на свято. Яких обрядів та традицій дотримувалися українці на Трійцю. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що, як змінився фронт за 100 днів повномасштабного вторгнення РФ в Україну: що буде далі. Бліцкриг Путіна провалився і Росія зробила ставку на затяжну виснажливу війну. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Болгарії серед вулиці виклали жовті троянди на підтримку України. Болгари вшанували пам'ять жертв війни України з Росією. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини