Головна Новини Оборона 2022 У Миколаєві вороги обстріляли житлові масиви "Смерчами" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Миколаєві вороги обстріляли житлові масиви "Смерчами" (ВІДЕО)

Вранці по Миколаєву провели масовий обстріл — ворог цілив по житловому масиву

7 березня 2022, 11:08
Поділіться публікацією:








Вранці 7 березня у Миколаєві ворог здійснив масований обстріл зі смерчів. Під окупантський удар реактивних систем потрапили житлові масиви. Обстріли спричинили 5 пожеж у житлових секторах та на промислових об'єктах (ДП НВКГ "Зоря"-"Машпроект"). Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Головне управління ДСНС України в Миколаївській області.

У Миколаєві вороги обстріляли житлові масиви "Смерчами" (ВІДЕО)

Результата обстрілу житлових масивів в Миколаєві - Головне управління ДСНС України у Миколаївській області

За інформацією ДСНС, наслідки окупантського обстрілу по місту ліквідують 32 рятувальники та 11 спецмашин. Чимало снарядів було виявлено у приватних секторах.

Наразі масштаби руйнувань встановлюються.


Як повідомляли раніше "Коментарі", президент надав звання героїв містам України та нагородив орденами чиновників. Відповідно до указу президента №111 від 6 березня "Про встановлення почесної відзнаки "Місто-герой України"", що опублікований на сайті Офісу президента, міста України нагороджено почесними відзнаками. Президент встановив почесну відзнаку "Місто-герой України", що відзначити подвиг, масовий героїзм та стійкість громадян, які вони проявили під час оборони своїх міст та відсічі збройній агресії Російської Федерації  проти України.

Також "Коментарі" писали, що голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія повідомив, що в переговорах з делегацією від Росії щодо припинення війни існує два проблемні питання. Арахамія додав, що українська делегація досі не знає, як необхідно подолати ці бар'єри. Також Арахамія заявив, що делегація України не готова йти на копроміси стосовно територіальної цілісності нашої держави під час переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини