Головна Новини Оборона 2022 У Мережі з'явилося відео, як українські гелікоптери проривалися до блокадного Маріуполя.
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі з'явилося відео, як українські гелікоптери проривалися до блокадного Маріуполя.

Під час однієї з місій для посилення гарнізону було переправлено 72 бійці полку "Азов"

31 травня 2022, 14:51
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








До Захисників Маріуполя літали 16 вертольотів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних Сил України у своєму офіційному Telegram-каналі.

У Мережі з'явилося відео, як українські гелікоптери проривалися до блокадного Маріуполя.

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, до українських військових на "Азовсталі" літало 16 вертольотів, завантажених необхідним спорядженням.

"Кожен раз українські пілоти успішно доставляли боєприпаси, їжу, воду та медикаменти", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Повідомляється, що всього було сім таких місій. Під час однієї з них для посилення гарнізону було переправлено 72 бійці полку "Азов".

"Тільки на зворотному шляху під час п'ятої та сьомої місії окупантам вдалося збити по одному українському вертольоту. Також загарбники знищили пошуково-рятувальний борт, що вилетів на допомогу збитим українським пілотам", — СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що дефіцит овочів і фруктів в Україні: яких продуктів не побачимо на столах і як змінюватимуться ціни. Через окупацію півдня України та зростання цін на пальне ціни на продукти в регіонах відрізнятимуться. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Данилов розкритикував тих, хто кричав про перемогу ще у квітні. Олексій Данилов вважає, що війна ще триватиме, до перемоги – багато роботи. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що якісь підсумки травня у битві за Донбас : що далі задумав Путін – як зламати його плани. Російська армія в Україні зазнає величезних втрат, але по трупах своїх солдатів і офіцерів продовжує наступати. Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗСУ знищили великий підрозділ "вагнерівців" – перехоплення розмови (ВІДЕО). Серйозні втрати деморалізують солдатів супротивника. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини