Головна Новини Оборона 2022 У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу

Місцеві ЗМІ пишуть про гучний вибух у центральній частині міста

18 травня 2022, 13:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Запоріжжі продовжує розвиватися рух опору. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Запорізької обласної військової адміністрації.

У Мелітополі партизани ліквідували російських військових високого рангу

Армія РФ

Як стало відомо, у місті Мелітополь (Запорізька область), яке тимчасово зайнято окупантами, партизани знищили російських військових високого рангу. Зазначається, що противник намагається приховати цю ситуацію.

Проте повідомляється, що вчора у місті російські військові посилено перевіряли приватний транспорт, ймовірно, у пошуках партизанів.

Зазначимо, за даними місцевого видання , уже сьогодні (18 травня) у центрі міста прогримів вибух, який було чутно у всіх районах населеного пункту. Після цього почалася стрілянина. 

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що допоможе українцям від держави під час війни: що з нею так і не так. Експерти висловили свою думку щодо допомоги українцям від держави. Докладніше про це читайте в нашій статті. 

Читайте також про те, що План Маршалла: як ЄС зібрався відновлювати Україну – які вимоги для Києва. Євросоюз готовий брати активну участь у відновленні України, але лише в обмін на реформи. Докладніше проце читайте в нашому матеріалі. 

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що нацдепозитарій продовжить термін зарахування грошей із іноземних цінних паперів. Це зумовлено значною кількістю нормативних документів щодо санкцій проти Російської Федерації.

Також "Коментарі" повідомляли Швеція та Фінляндія йдуть у НАТО : про що говорить реакція РФ та Туреччини – що це означає для України. Захід без довгих обговорень вирішив, що зі зміцненням НАТО на тлі російської агресії в Україні не можна тягнути.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини