Головна Новини Оборона 2022 У Мелітополі невідомі патріоти продовжують знищувати окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі невідомі патріоти продовжують знищувати окупантів

Лише за попередню добу ворог втратив понад два десятки своїх солдатів у Запорізькій області

23 квітня 2022, 22:00 comments1967
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Армія окупантів продовжує втрачати свою живу силу та техніку у Запорізькій області. Про це повідомив представник Сил оборони Запорізького краю полковник Руслан Ткачук.

У Мелітополі невідомі патріоти продовжують знищувати окупантів

Армія РФ

Як стало відомо, минулої доби (22 квітня) наші воїни змогли знищити десятки військовослужбовців і кілька одиниць техніки армії РФ, а саме:

25 осіб особового складу противника (ще 37 було поранено);

• п'ять танків;

• дев'ять бойових броньованих машин;

• два 120 мм міномети.

Крім цього, Ткачук розповів, що українці продовжують чинити опір загарбникам на тимчасово окупованих територіях. Так стало відомо, що в Мелітополі місцеві партизани знищили вже сто окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що теза РФ про захист російськомовних та відповідь Зеленського: думка експертів. Експерти розповіли порталу "Коментарі" про комунікацію української влади з народом під час війни Росії проти України.

Читайте також про те, що у "ДНР" практично не залишилося "народних міліціонерів" – більшість загинула у боях під Маріуполем. Через брак так званих "правоохоронців" на території псевдореспубліки погіршилася ситуація із підтримкою "громадського правопорядку".

Сайт "Коментарі" писав про те, що місце Молдови у війні Росії проти України та подальша доля Придністров'я: що кажуть експерти. МЗС Молдови висловило глибоке занепокоєння заявами Росії про отримання повного контролю над Півднем України, який дасть окупантам ще один вихід до Придністров'я.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що допомога Заходу у війні проти Росії: чи справді Шольц зриває постачання важкого озброєння в Україну. "Коментарі" попросили експертів оцінити поведінку канцлера ФРН у ракурсі військової допомоги Україні у війні з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини